В окупованій Асканії-Нова «відкрили» дитсадок. На тому, що саме «відкрили», наполягають окупанти, хоча до їх приходу у селище дитячий садок там працював. Судячи з фото, на церемонії «відкриття» було порівну дітей і військовослужбовців росгвардії.

Останні, повідомляє телеграм-канал збройного формування рф, прийшли до садочка, аби «поділитись з вихованцями закладу знаннями про державні символи Росії і розповісти про героїчне минуле і сучасне країни». А ще примусили малювати діточок триколори. Саме примусили, бо здорові дядьки у балаклавах з раціями і, скоріш за все, захованою зброєю просити не можуть. Цікаво знати, на що сподівались батьки, віддаючи найдорожчих для себе людей під нагляд росгвардійців?

Тим часом в окупованому Токмаку сусідньої Запорізької області рашисти облаштували у дитячому садочку шпиталь. Про це повідомляє «Центр національного спротиву». Також окупанти ховають свої підрозділи на поверхах працюючих шкіл. Таким чином солдати «двохсотої» армії світу прикриваються від українських ракет дітьми. Такому «винаходу» і німецькі нацисти позаздрили б.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!