Пропагандистів країни-агресора дуже обурило відео, на якому члени «мобільного пункту голосування», принаймні, один з яких у військовій амуніції, стукають до жінки у хвіртку, наказуючи вийти «проголосувати». Про те, що відео, мовляв, несправжнє, вже сказали і гауляйтер сальдо, і голова окупаційного цвк захарова. А першими зреагували пропагандисти з окупаційного телеграм-каналу «Главное в Херсоне и области». Буцімто, їм відразу прислали фото будинку № 32 на вулиці Лісовій в Олешках. А там, мовляв, зовсім не те, що на відео невідомої. І паркан кам’яний, а не з профнастилу, і будинок білий, а не блакитний. Та ще й трава біля хвіртки, бачите, не прим’ята.

От, дурні! Невже жінка в окупованому місті виклала у мережу відео зі своєю справжньою адресою? Це ж – прямий шлях «на підвал». А скриньки автоматники таки носили. І не лише у Олешках, а і у селах Каховського і Генічеського районів. Про це нам повідомили читачі. І так само стукали у хвіртки, вигукуючи господарів. Виходив, кажуть, мало хто. Ну, а тим, хто виходив, «допомагали» «проголосувати», як треба.

На цих двох відео, наприклад, можна побачити, як «голосували» в окупованій Великій Лепетисі. «Виборці» прямо питають у співробітниці місцевої виборчої комісії, де ставити помітку. Та показує клітинки напроти «єдиної росії». Як казали «єдинороси» у своїй передвиборчій рекламі: «Для нас важливий кожен ваш голос».

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!