Окупаційний телеграм-канал «Жизнь в оккупации» треба перейменовувати у журнал «Ералаш». Кожного дня там виходить по одному «сюжету» про «життя» у Херсоні. «Життя» у лапках, бо воно повністю видумане і до справжнього не має жодного відношення. Давайте переглянемо, про що писав цей невеселий «Ералаш» останніми днями.
Так, буцімто, у поліцію поступила заява від жінки, яка «близько 15.00 спостерігала конфлікт двох чоловіків на дорозі, один з яких був у військовій формі одягу на позашляховику зеленого кольору. У ході конфлікту чоловік у військовій формі дістав пістолет і застрелив іншого на смерть. Після чого сів в автомобіль і поїхав».
До вигаданого Дмитра, чий «Хюндай» знаходився на парковці, «підійшли двоє озброєних автоматами невідомих чоловіків у військовій формі, які почали вимагати терміново надати їм автомобіль на декілька годин для виконання «спеціального завдання», залишивши йому мобільний телефон одного з чоловіків… Розгубившись і злякавшись, Дмитро надав їм свій автомобіль. Через деякий час він не зміг їм додзвонитись».
До двору вигаданої Анастасії під’їхали троє озброєних людей, «вони постукали у двері, її чоловік Микола відкрив і запустив їх у двір. Приблизно через 15 хвилин вони примусово відвели Миколу і запхнули його в автомобіль, після чого поїхали у невідомому напрямку».
Вигаданий Євген залишив свій велосипед біля магазину, який пропагандисти назвали «АТВ». Після чого «невідомий чоловік у військовій формі перекусив паркувальний трос кусачками і вкрав велосипед».
До вигаданої Ольги, яка мешкає на 20-ій Текстильній, «о 3.30 ночі у будинок вломився невідомий озброєний пістолетом чоловік у військовій формі одягу, у масці і, погрожуючи, що пристрелить, вкрав 15 тисяч гривень і ювелірні прикраси».
Вигадана Юлія з вигаданою дочкою скуплялись на ринку на вулиці Миру, а «назустріч йшов чоловік у військовій формі одягу, похитуючись, з явними ознаками алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Він навмисно штовхнув жінку сильно плечем, на що Юлія зробила йому зауваження, на що чоловік відреагував дуже агресивно, обматюкав і застосував фізичну силу»…
«Брехня людину не прикрашає», – каже мудрий український народ. Так тож людину, а не рашиста!
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!