Генічеський фаховий коледж Херсонського державного університету рашисти перезвали у медичний коледж. Наразі там почався навчальний рік. Як пише окупаційна агітка «Комсомольская правда. Херсонская область» № 34, «з серйозних оновлень». Останні полягають у тому, що до спеціальностей додалась нова – фармація.
Але пропагандисти не були б пропагандистами, якби не збрехали. Якийсь олександр булгаков, якого у тексті називають «співробітником навчального закладу», «нагадав що при Україні заклад був бюджетним і його хотіли продати приватним особам. У цій споруді в перспективі збирались облаштувати курортний готельний комплекс. Заклад поступово занепадав, а бажаючих навчатись практично не було».
Навіть нинішня «директорка» коледжу ганна грекова, яка до повномасштабного вторгнення працювала там заступником директора з навчально-виховної роботи, могла б сказати, що це – повна маячна. Могла б, якби рашисти її не купили.
Брешуть рашисти і про ремонт в «багатофункціональному центрі» у Новотроїцькому (на фото). Мовляв, оновили все повністю – зону очікування розширили, одне (!) робоче місце додали. Насправді ж порівняно недавно побудована споруда Новотроїцького центру зайнятості, куди окупанти заселили свій «центр», ремонту не потребувала. Тому весь він уклався у… заміну таблички на вході.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!