Окупаційне управління фсб у Херсонській області демонструє у соцмережах, що свій хліб з чорної ікрою їсть не дарма. На відео федерали показали затримання «високопоставленого співробітника міністерства паливно-енергетичного комплексу Херсонської області».
Буцімто, затримали його під час отримання хабаря. Заодно кайданки накинули і на директора комерційної організації, який його давав. Той, пишуть пропагандисти, просив сприяння при укладання угод з поставки автономних джерел електропостачання для соціальних об’єктів.
Наразі кримінальні справи, буцімто, направлені до суду. Суди у «нових регіонах» росії запрацювали якраз з 21 вересня. В окупованих частинах Херсонської, Запорізької, Донецької і Луганської областей, буцімто, запрацювали верховні, арбітражні, міські, районні, міжрайонні і гарнізонні військові суди. На окупованій території Херсонщини поки що відомо лише про роботу арбітражного суду. Розміщується він у селі Щасливцевому на вулиці Набережній-20А.
Але повернімось до несправжнього злочину, з якого почали. Несправжній він тому, що хабар склав, за даними фсб, 4 мільйони рублів. Ну, який, скажіть, дурень міг би взяти хабар цими папірцями?!

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!