Центральний банк росії випустив монету номіналом 3 рублі. Про це повідомляє окупаційна «Надднепрянская правда». При детальному розгляді новинки стає зрозуміло, що випустили її виключно для наших земляків, які пішли служити окупантам. Чому?
По-перше, монету присвятили «входженню до складу РФ нових регіонів». На аверсі трьохрублівки зображено конституцію росії на тлі центральної частини георгіївської зали великого кремлівського палацу, герба росії і фейкових прапорів окупованих частин Херсонщини і Запоріжжя, а також «днр» і «лнр».

Нікому не потрібна конституція відкрита на статті 65, де ці «нові регіони» перелічено.
По-друге, монета має у складі 31 грам срібла. Тобто, кожному зі зрадників достатньо дати по 10 таких (загальних тираж трьохрублівки – 3000 одиниць), і тоді буде один-в-один, як у біблійній історії про Іуду, який за зраду Христа отримав 30 срібняків.
І ще, як ми вже побачили, війна йде далеко не за планами рашистів. Днями, наприклад, стало відомо, що окупованій Херсонщині, так само, як свого часу Луганщині і Донеччині, таки готували назву «народної республіки». Зокрема, окупаційний телеграм-канал «Южный регион/Новороссия» продемонстрував штамп в одному з паспортів, який видали на окупованій території.


«Херсонська Народна Республіка все-таки існує… в уяві деяких некомпетентних чиновників, – написали пропагандисти. – А у людини з такою пропискою у паспорті можуть виникнути проблеми».
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!