Російська пропаганда славиться фотошопами у стилі початкових класів, пафосними заголовками, яскравими епітетами, а ще намаганнями повернути з небуття мертвих пропагандистів та інших “героїв”, котрі давно вже гастролюють з кобзоном концертами потойбіччя. Ось і олешківський пропагандист та путінолюб олексій журавко вже понад рік як мертвий, але його шанувальники, створивши пропагандистський канал імені журавка продовжують лити погано зліплену пропаганду у вуха наївного читача.

Нещодавно на однойменному пропагандистському каналі з’явилося фото лакшері-укриття за тридцять тисяч гривень на добу. За легендою таке укриття пропонують віп-клієнтам у Львові. “Золоті меблі, дорогий алкоголь, власний ді-джей – ні це не ресторан, а реклама укриття за 30 тисяч”, – підбурюють автори каналу свого читача та пропонують згадати “загаженные” пункти незламності для простих українців.

Чи бували автори публікації колись в українських пунктах незламності? Навряд чи. Проте доля істини у цій публікації таки є. “Лакшері-укриття” насправді з’явилося на кілька днів раніше у Львові, а точніше на одному з львівських телеграмканалів з поясненням – що саме так і бачить дороге укриття штучний інтелект. В тім, пропагандисти або не вміють читати, або ж не бажають хоч трохи постаратися, аби зробити свою пропаганду хоч трохи вірогідною.

Цікаво, що сам покійний на честь якого пропагандисти назвали свій канал також був небайдужим до всякого “лакшері”, а на концерт кобзона колаборант відправився 25 вересня 2022 року прямо з херсонського готелю, де був ліквідований, віддавши свій голос на фейковому референдумі про приєднання до країни-агресора.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!