17 жовтня Генічеський і Новотроїцький окупаційні «совєти дєпутатов» за результатами таємного голосування обрали голів відповідних «муніципальних округів». Несподіванок не сталось – олена терських і євгенія кузьменко продовжили служити окупантам на своїх посадах.

Обох з обранням привітав нинішній перший заступник псевдогубернатора сальда ігор чагаєв. У Генічеську він чомусь був небагатослівним, а от у Новотроїцькому компліментів на адресу попівни (дочки попа рпц) євгенії кузьменко не шкодував. Подякував їй за те, що очолила «округ» у перехідний період, добре організувала «виборчу кампанію», назвав її «тендітною дівчиною» і вручив квіти.

Обидві гауляйтерки з трибун поклялись «захищати права і свободи людини і громадянина», однак серед присутніх ніхто з цих слів не засміявся, бо і у художньому салоні Генічеського центру культури і дозвілля, і в залі засідань Новотроїцької селищної ради сиділи такі ж «захисники».

Служити рашистам продовжила і євгенія дементьєва, але вже на новій посаді. Нового «міністра освіти» колективу «міністерства» представив заступник голови окупаційного уряду Херсонщини сергій черевко. Як повідомляє окупаційна «Надднепрянская правда», 45-річна дементьєва приїхала з сусіднього Криму. Свого часу вчилась у Таврійському національному і московському фінансово-юридичному університетах, а також у академії народного господарства і державної служби при президенті рф, «має більше 20 років педагогічного і управлінського стажу». Як наступницю алєксєя галченкова прийняв колектив, пропагандисти не повідомили.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!