«Повернемо Росії українські пісні!» – закликає нова рашистська відеореклама військової служби за контрактом. «Разом з Одесою і Києвом», – написано під цим слоганом, що вказує на те, що реклама є продовженням вже відомого відео про окупантів, які «після перемоги» збираються купувати у цих українських містах собі квартири.

Українську пісню «Ой, чий то кінь стоїть» у відео «повертає» репер акім апачев. Щоправда, не співає її, а противно горланить. «Бойовик незаконних збройних формувань, військовий злочинець», – пише про уродженця Донецької області акіма гасанова (апачев – це псевдоним) «Миротворець».

Злочинець брав участь у військових діях проти України, закликав до масових вбивств українців у якості пропагандиста окупаційного інформагентства «Anna News». Має дружні стосунки з наркоманкою чичеріною, мав їх з ліквідованим рашистом владленом татарським, виступав зі своєю «творчістю» перед путіним. Тепер ця сволота хоче «повертати» українські пісні. Краще б творчість кобзона вчив. Скоро знадобиться.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!