Про можливість поселення у комфортних умовах людей із прикордонних територій, які щоденно наражаються на небезпеку через ворожі обстріли повідомляє Тростянецька міська рада (Сумська область). У Центрах компактного проживання ВПО є вільні місця.

Такі центри розташовані у селах Солдатське, Дернове, Мартинівка.
“Тут можна перезимувати в теплі та затишку й жити стільки, скільки вимагають цього життєві обставини”, – йдеться в повідомленні.

Окрім окремих кімнат Центри компактного проживання містять спільну кухню з сучасною побутовою технікою та посудом, пральні машини, внутрішні санвузли й душові кабінки. Приміщення підключені до системи водопостачання та каналізації, є гаряча вода. У кімнатах зручні нові меблі й постільна білизна.


До того ж у селах, де розташовані Центри компактного проживання ВПО, – гарні умови дистанційної роботи та навчання: сучасні бібліотеки з комп’ютерною технікою й вільний доступ до інтернету.

За додатковою інформацією звертайтеся до відділу соціального захисту населення Тростянецької міської ради: м. Тростянець, вул. Миру, 6, у робочі дні з 8-00 до 17-15.
З питань поселення у Центрах компактного проживання слід звернутися до ЦНАПу й подати заяву. Адреса Центру надання адміністративних послуг: м. Тростянець, вул. Миру, 6.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!