“Перші два рейси “Потяга до перемоги” Укрзалізниці до нещодавно звільненого Херсона показали, наскільки сильно чекали повернення залізничного сполучення мешканці Херсонщини. На додачу до пасажирів, які придбали квитки на цей рейс в межах проєкту «Квитки до перемоги», залізничники допомогли виїхати ще близько 300 херсонців, серед яких понад 20 дітей, 3 людей з інвалідністю та одна 94-річна бабуся. А ще 6 песиків і один кіт”, – повідомили у пресслужбі Укрзалізниці.

Реагуючи на цей попит, УЗ вчора повідомила, що додає дев’ять вагонів та відкриває продаж квитків на рейси в обох напрямках: з Києва до Херсона на 22 та 24 листопада і з Херсона до Києва на 23 та 25 листопада (із зупинкою в Миколаєві).

І от сьогодні – чергова приємна новина. «Укрзалізниця» запускає додатковий рейс між Києвом і Херсоном. З Києва новий потяг вирушить вже сьогодні, 23 листопада, о 22:14. Прибуття у Херсон о 09:15. А з Херсона до Києва – 24 листопада, о 18:00 з прибуттям до столиці о 06:55. Потяг рухатиметься через Миколаїв. Ціна квитка – від 274 грн.

Оксана ПАВЛЕНКО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!