Про те, що у Костянтинівці Каховського (у рашистів – Горностаївського) району готують до відкриття школу, NewDay ua вже писав.

Днями окупанти завезли у школу, як самі повідомили у соцмережах, «підручники, ноутбуки (32 шт.), принтери, канцтовари, інтерактивні дошки і багато іншого». Причому вмістилось все це у кузов однієї «Газелі» і потім бідно виглядало на тлі порожнього коридору.

І от 7 листопада в окупованій Костянтинівці продзвенів перший дзвоник. Після гімну росії, звичайно. Як повідомляє окупаційне міністерство освіти, у школі навчатимуться 143 дитини.

Незважаючи на постійні повідомлення про надходження нових шкільних автобусів з росії, возити школярів буде крадений український. Пасажирський транспорт з написом українською «Шкільний автобус» видно навіть на пропагандистському відео.

Тим часом гауляйтер окупованої Іванівки олександр васалатий десь «віджав» дві морозильні скрині української фірми напівфабрикатів «Еліка».

Але вони йому чомусь виявились непотрібними, тому, як повідомляє відділ комунікації окупаційної адміністрації, васалатий «не залишився осторонь проблем Любимівської школи, де за 30 з зайвим років «незалежності» харчоблок школи прийшов у повну непридатність» і подарував крадені скрині харчоблоку. Чи вони справні, у повідомленні не зазначається.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!