Про чергового затриманого у Криму російськими спецслужбами патріота України розповів у Телеграм рашист, автор каналу «Смерш Херсон» олександр таліпов.

Патріота звати Антон Миц (на фото), у Крим він, за даними рашиста, свого часу переїхав з Кропивницького. Затримали Антона за публікацію в Instagram синьо-жовтих знамен, лозунгу «Ні війні в Україні!» та закликів до світу допомогти нашій державі. Українець, мабуть, сподівався, що Instagram на росії заборонено, тому фсб його не читає. На жаль, виявилось, що читає.

На відео з каналу Антон Сергійович змушений підставити руки для наручників озброєних фсбшників, при цьому ще й заспокоює дружину, аби не кричала, бо у спецслужб, мовляв, така робота.

«Є категорія ждунів, яка не розуміє, чому українські прапори вивішувати не можна або слухати пісні Вірки Сердючки, – прокоментував затримання олександр таліпов. – Розумієте, немає безневинних ждунів. У практиці бувало, що людина ролики у Тік-Току викладала на підтримку України, а коли до неї пригледілись, виявилось, що вона – коригувальник ЗСУ».

Щоправда, таке «пояснення» змусило іронізувати навіть підписників каналу рашиста. «Це, якби Штірліц гуляв Берліном у будьонівці», – написав один з них.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!