«СБУ затримало ще одну бідолашну, яка вирішила підзаробити, беручи участь у референдумі з самовизначення Херсонщини», – ось так просто окупаційний телеграм-канал «Новости Херсонщины» пояснює затримання колаборантки на правому березі.

Тим часом на лівому ті, хто «вирішили підзаробити», поки що відчувають себе у безпеці. Наприклад, директор окупаційної Генічеської школи № 2 олена федосова недавно спокійно сиділа за першою партою під час уроку «розмови про важливе», який проводив «сенатор» ігорь кастюкєвіч.

Колаборантка належить до тих, хто при рашистах залишився на посаді – до окупації вона була директоркою цього ж ліцею № 2, викладала дітям історію.

Тим часом в окупаційній школі № 1 Генічеська відбувся урок профорієнтації. Провели його працівники відділення окупаційного центру зайнятості Генічеського «муніципального округу».

Серед них особливо виділялась кудлата голова ольги новокреницької – до окупації директорки Генічеської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості, екс-депутатки Генічеської міської ради.

Лишається сподіватись, що ці дві «заробітчанки» також невдовзі будуть серед затриманих СБУ.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!