За повідомленнями роспропагандистів, друга з кінця армія світу успішно воює на обох берегах Дніпра на Херсонщині. То «у районі села Велетенське у результаті вогневого враження ліквідовані шість бойовиків ЗСУ, ще троє українських солдатів поранені». То «у районі села Зміївка ЗСУ втратили п’ятеро солдатів, ще четверо отримали поранення різного ступеня тяжкості». Про це пише «Комсомольская правда. Херсонская область».

У російського міністерства оборони – свої «підрахунки». Там повідомили, що 15 листопада лише за день ЗСУ втратили більше 60 військовослужбовців, 3 машини і 2 гаубиці Д-30. Однак всіх своїх однодумців у брехні перевершило сальдо.

«На переправі і під час знаходження на лівому березі ворог вже втратив не менше півтора-двох повноважних батальйонів», – повідомив фейковий губернатор. «Кількість полонених йде на десятки», – написав популярний окупаційний телеграм-канал «От Мариуполя до Карпат». Мовляв, у Кринках вже немає де сховатись: «Непристріляних точок нема і вижити практично неможливо. Назад ворогу відійти немає куди, гумовий флот не справляється. Деякі групи, не дочекавшись човнів, вирішили сховатись у лісовому масиві. Від безвиході йдуть напролом».

У рашистів все «так добре», що гинуть вони вже не лише поряд з Дніпром, а і далі. Про чергового загиблого на лівому березі «героя сво» повідомив окупаційний губернатор Севастополя міхаіл развозжаєв. Звали вбитого ігорь стєчішин. Призваний був у 2022 році, проходив службу у бригаді берегової оборони у Перевальному, потім опинився на окупованій частині Херсонщини, де благополучно, цитуємо «губернатора», «загинув під селищем Малі Копані Херсонської області». Мабуть, ті, що «йдуть напролом», до нього дісталися.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!