Проблемою назвала те, що частина батьків на «освобождьонной» території «дають своїм дітям отримувати освіту в українській школі» керівниця «стратегічного проекту уповноваженого з прав дитини рф «країна для дітей» у Херсонській області наталія тіщенко.

«Реагувати на цю проблему повинні трішки інші органи, точно так само, як і на педагогів, які цим займаються на території, яка підконтрольна Російській Федерації», – сказала вона в ефірі окупаційного телеканалу «Таврия». Пожаліла тіщенко і педагогів, які зрадили Україну. «Всі прекрасно розуміють, яке ставлення до вчителів, особливо у прифронтовій зоні, які пішли на співробітництво, – сказала «керівниця». – Якому цькуванню вони піддаються. І це є проблема. Коли, вибачте мене, директору навчального закладу вішається похоронний вінок на паркан…»

Погодьтесь, що чути таке приємно. Тим більше, що наталія тіщенко пропустила сказане через себе. Колишній випускниці історичного факультету Херсонського державного університету і виховательці НВК № 56, яку окупанти призначили керувати дитячим садком, вже тікала з ними з Херсона. Тепер і з Генічеська доведеться.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!