Нотаріальна палата окупованої Херсонщини відчуває кадровий голод. Про це в ефірі окупаційного телеканалу «Таврия» заявив її голова олександр карпенко. Окупаційні нотаріуси працюють лише у Генічеську, Скадовську і Голій Пристані. Аби хоч якось цей кадровий голод втамувати, окупанти планують завезти нотаріусів з Сургута, Камчатки і москви.

Традиційні проблеми з кадрами у окупантів спостерігаються і в інших сферах. Каховська окупаційна адміністрація не може знайти фотографа-відеографа для роботи у своєму інформаційному відділі. Кандидатам пропонують «конкурентну» зарплату (ставку плюс щомісячну премію) і оформлення за трудовим кодексом держави-агресора. В інформаційний відділ, але в окупаційній адміністрації Чаплинського «муніципального округу», шукають головного спеціаліста. Така сама посада є вакантною в юридичному відділі.

У пожежно-рятувальну частину окупованої Каховки не можуть знайти пожежних, водіїв і диспетчера – тобто, нікого. Можливо, через головну вимогу – кандидати не лише повинні мати паспорт громадянина рф і страховий номер індивідуального лицьового рахунку, а й відмовитись від українського громадянства! Окупаційна компанія «Екологічний оператор Херсонської області», що працює з твердими побутовими відходами, «на цікаву роботу у сучасній високотехнологічній галузі» шукає спеціаліста І категорії у абонентський відділ. Працювати треба у Каланчаку. Окупаційні військкомати досі знаходяться у пошуках старшого і звичайного помічників начальника відділення, а також хірурга, офтальмолога, невролога, отоларинголога, психіатра, стоматолога, дерматовенеролога, терапевта фельдшера, медсестри. Працювати треба у Генічеську, Скадовську, Великих Копанях, Тавричанці, Каланчаку і Нижніх Сірогозах. А в Іванівці нікому очолити окупаційний РЕЗ. Бажаючих з росії також чомусь не спостерігається.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!