Як вже повідомлялось, наразі у Генічеську окупанти проводять заходи у рамках проекту «Медіашкола нових регіонів». Проект цей націлений на виховання нових пропагандистів. Днями в окупаційній школі № 2 відбувся черговий захід – лекція кореспондента пропагандистського каналу «Russia Today» константіна прідибайло.


Разом з головним пропагандистом окупованого лівобережжя Херсонщини алєксандром малькєвічем прідибайло розповів двом десяткам слухачів різного віку про «постправду», назвавши лекцію «Як жити у світі постправди?» Окупаційна «Надднепрянская правда» пояснила: «Постправда – це світ емоцій і суб’єктивності, ситуація, яка склалась після появи інтернету і масового розповсюдження інформації у мережі». Як завуальовано окупанти називають брехню! «Тому, за словами Прідибайло, так важливо вміти відділяти факти від емоцій, перевіряти джерела і звикати до того, що в інфополі повно фейків», – продовжила агітка. Хоча, якщо бути точним, то у російському «інфополі» не «повно фейків», а лише фейки!


Тим часом окупаційне управління внутрішньої політики Херсонської області шукає потенційних пропагандистів іншим шляхом – пропонує брати участь у проекті «Народний кореспондент». Для цього треба записати відео з якоюсь подією і завантажити у спеціальний бот.

Найкращі «репортажі» опублікують на окупаційних інформресурсах. Потім буде голосування за кращого «народного кореспондента». Переможцям обіцяють «нові ноутбуки і смартфони».
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!