7 грудня рада федерації рф призначила вибори президента на 17 березня 2024 року. Після того центральна виборча комісія країни-агресора затвердила триденний варіант голосування на майбутніх псевдовиборах. Голосувати росіянам дозволять 15, 16 і 17 березня. Варіант випробували на окупованих територіях, зокрема, на Херсонщині – під час «референдуму» і «виборів» місцевих «депутатів».

За кілька днів, навіть за повної відсутності людей на дільницях, сфальсифікувати можна все, що завгодно. До речі, цього разу з «виборами» на окупованій території окупанти ще не визначились. Принаймні, роблять вигляд. Згадали, що там діє військовий стан. Немов, при попередніх «голосуваннях» його не було? «Не пізніше 12 грудня необхідно прийняти рішення про можливість проведення виборів у наших возз’єднаних нових регіонах, з урахуванням того, що там військовий стан, за підсумками консультацій з ФСБ, Міноборони, губернаторами і керівниками цих регіонів», – сказала на засіданні ради федерації голова російської цвк елла памфілова.

Однак головний пропагандист окупованої частини Херсонщини алєксандр малькєвіч вже наперед знає, яке рішення буде прийнято. «Вперше в історії у виборах Президента Росії братимуть участь жителі нових регіонів!» – написав військовий злочинець у Телеграм. Прізвище того, хто має перемогти, також відоме. Колаборанти на чолі з сальдом повторили його вже кілька разів. Сам фюрер погано зіграв інтригу, погодившись висунути свою кандидатуру на вибори після вмовлянь прихильників.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!