Про те, що окупанти встановлюють мешканцям окупованого лівобережжя супутникове обладнання «русскій мір» для прийому окупаційних телеканалів, NewDay ua вже писав. Роблять це окупанти, нагадаємо, майже «безкоштовно». «Лише» забирають взамін ті тарілки і тюнери, які до цього у телеглядачів були. Та ось днями сигнали російських телеканалів масово почали зникати!

В окупованій Новоолексіївці, наприклад, навіть окупаційній адміністрації у Телеграм довелось визнати «чисельні скарги на несправність обладнання супутникового телебачення «русскій мір». Тим новоолексіївцям, чиє «супутникове обладнання прийшло у несправність», пропонують подавати заявки на ремонт. Коли ремонтуватимуть, не пишуть.

Надійним джерелом пропаганди, на жаль, поки що залишаються друковані агітки. Ту ж «Надднепрянскую правду» можна зустріти майже у кожній окупаційній адміністрації, навіть у далеких селах. У черговому номері пропагандисти пропонують читачам почитати байки сальда про «восстановлєніє» Антонівського мосту і Каховської ГЕС та «підтримці населенням Херсонщини» владіміра путіна. Пишуть і про недавню «пряму лінію» російського фюрера та з’їзд «єдиної росії» на якому підтримали його висування у президенти… Тобто, читати нормальній людині там зовсім нічого.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!