Якщо ви не знали, що «спектаклі за творами Чайковського «Лебедине озеро» і «Лускунчик» заборонені на Україні!», тоді ви не читаєте російську пропаганду (з чим вас і вітаємо!). Подібні нісенітниці розповсюджує окупаційний канал «Царьград».
Тим часом окупаційний телеграм-канал «Жизнь в оккупации» вигадує історії приземленіші і виключно про вільний Херсон. Наприклад, про те, що до вигаданої громадянки Глачко Є.В. близько другої ночі у квартиру «вломилися двоє озброєних чоловіків у військовій формі одягу» і «під загрозою розстрілу забрали ювелірні вироби і грошові кошти у розмірі 10 тисяч гривень, після чого зникли з місця злочину». На зупинці на вулиці Миру, брешуть пропагандисти, зупинився військовий бус, з якого вийшли четверо працівників ТЦК і забрали двох чоловіків, які чекали маршрутку. Вигаданий очевидець «бачив», як «група озброєних чоловіків у формі проникла на територію приватного домоволодіння» і «почала виносити з будинку побутову техніку та іншу цінну власність», «завантажили награбоване у свій позашляховик і зникла у невідомому напрямку».
Ще одна вигадана особа Головатенко І.Р. «розповіла» про невідомого у військові формі, який вирвав з її рук сумку і втік. Пропагандисти вигадали, що у сумці були документи, банківські карти, смартфон Redmi і 1800 гривень. У квартиру до вигаданої громадянки Кузьменко А.В. намагались проникнути двоє вигаданих військових. «За їх інформацією у її квартирі ховається ухилянт від мобілізації. Вона їм відповіла, що її син давно вже служить у лавах ЗСУ. Після чого вони почали намагатись виламувати вхідні двері, але це у них не вийшло і вони зникли», – пише телеграм-канал. Ще один персонаж пропагандистської казки Савченко М.Д. «розповів» про те, як «опівночі до нього у будинок вломились двоє невідомих чоловіків і, погрожуючи зброєю, здійснили крадіжку грошових коштів у розмірі 16 тисяч гривень, після чого один з них прикладом автомата наніс йому удар по голові»…
І хтось же у цю єресь вірить!
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!