Телеграм-канал фракції «єдиної росії» у Херсонській «обласній думі» повідомив про те, що на черговому засіданні окупаційного зібрання «депутат» андрєй сабінов попросив, аби поплічники відпустили його на фронт.

У залі, де до окупації проходили сесії Генічеської районної ради, сказав з трибуни, що для нього «велика честь» «працювати депутатом регіонального парламенту», але своє місце бачить разом з козаками-окупантами недавно сформованого загону «Аксай». «Але місце моє зараз з моїми братами-козаками, – повідомив фейковий депутат. – Захищати батьківщину і народ від фашистів зі зброєю у руках! Зразу після засідання відбуваю в розташування і приступлю до виконання службово-бойових завдань».

«Аксай» – спеціальний бойовий загін окупантів, яким командує кубанський козак з позивним «чіп». Сформований він у складі зведеної козацької бригади «Дон». Саме у цій бригаді, яку загарбники називають десантно-штурмовою, сабінов воював до моменту, коли йому повідомили про «депутатство» в «обласній думі». Колеги з рішенням окупанта погодились і аплодували йому стоячи. На місце «депутата» нікого не призначать, бо як пише телеграм-канал фракції «єдина росія»: «Закон дозволяє йому зберегти депутатський мандат, брати участь у роботі комітетів думи у вільний від виконання бойових завдань і несення служби час». А бойові завдання, як пише окупаційна «Комсомольская правда», рашист виконує з 1995 року.

Саме тоді, нагадаємо, йшла війна у Чечні. На «Миротворці» сказано, що з 1995 року (починаючи від строкової армійської служби) по 2004 рік сабінов багаторазово знаходився на території Північно-Кавказького регіону. За цей час пройшов шлях від командира розвідувального відділення до командира взводу внутрішніх військ мвс рф. Народився військовий злочинець у 1975 році у столиці Молдови. Проживає в Алтайському краї. Є повноважним представником спецвідділу з контролю за виконанням законів співробітниками органів влади в Алтайському краї федерального комітету з контролю, боротьби з корупцією і тероризмом. Хоча сам закони не виконує. У 2006 році окупант знаходився під слідством за ст. 222 кримінального кодексу рф «Незаконне придбання, передача, збут, зберігання, перевезення, пересилання або носіння зброї, основних частин вогнепальної зброї, боєприпасів». На сайті уряду Канади Canada.ca можна знайти інформацію про те, що недавно – 8 грудня цього року військового злочинця андрєя сабінова ця країна внесла у санкційний список . Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!