Для допомоги землякам у звільненому місті херсонський віртуоз дав доброчинний концерт у Франції. На запрошення авторитетної організації «Ліон-клуб» народний артист України, скрипаль та диригент Олександр Гоноболін виступив перед поціновувачами музики у базиліці Бонсекур (передмістя Руана).

Концерт тривав понад годину, й виконував маестро як свої твори, так і світову класику. Його мініатюри були різні за тональністю та манерою виконання, тож кожен з трьохсот відвідувачів знайшов щось, що зачіпало саме його струни душі. Реакцією було захоплення: публіка аплодувала стоячи! А всі збори від успішного концерту підуть на потреби херсонців.
Лауреат престижних міжнародних конкурсів у США та Німеччині, член Асоціації композиторів Франції Олександр Гоноболін після виїзду з окупованого рашистами Херсона активно долучився до цільової доброчинності. Зокрема, за його сприяння ативісти товариства «Дружба» з французького міста Сент Єтьєн дю Рувре зібрали партію ліків та теплих речей. Яку відправили мешканцям міста-побратима Нова Каховка.
Сергій ЯНОВСЬКИЙ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!