Про особи чергових зрадників повідомили дописувачі каналу «Осведомленный Геническ». Так, на відео з концерту до Дня молоді в окупованому місті серед інших співачок генічани змогли впізнати таку собі тетяну кот (на скріншоті – крайня ліворуч).

Дівчина, пишуть, бере участь у всіх концертах та інших святкових заходах окупантів, а в особистих бесідах з піною у рота захищає «рускій мір». Раніше тетяна кот вчилась у Генічеському медучилищі, але на 4 курсі навчання покинула. При окупантах повернулась на 3 курс. Також генічани повідомляють, що зрадниця відрізняється не лише важким характером, а й дуже легкою поведінкою.

Лави зрадників поповнила і молода вчителька міської школи № 3 анна бойко. Генічани переконують, що ще влітку, до початку навчального року, вона підробляла у паспортному столі окупантів, перекладаючи українські документи на російську мову. При цьому навіть випадковим людям зізнавалась про те, що досконало російською не володіє. Але з 1 вересня колишній вчительці української мови і літератури окупанти довірили вчити дітей саме своєму «язику».

Зрадниця не лише викладає предмет за освітніми стандартами країни-окупанта, а й, як і її попередня колега, привселюдно славить «рускій мір». А рублів їй хочеться так багато, що влаштувала до себе у школу чоловіка максима. Щоправда, викладати йому нічого не довірили, записавши в охоронці.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!