Вчора у Херсоні поховали волонтерку Червоного Хреста Вікторію Яришко. 39-річна жінка, мати двох дітей, загинула під час обстрілу гуманітарного штабу в центрі міста, надаючи допомогу тим, хто її потребував. Колеги Вікторії обурені, що прощання з героїчною херсонкою, яка до останнього подиху залишилася вірною своїй справі, проігнорували як міська, так і обласна влада.
“А тепер про повагу наших херсонських очільників до волонтерів – жодного слова співчуття родині з моменту трагедії… Жодного персонажа на прощанні… Навіть, традиційний бюджетний букет чи вінок з заступником заступника не передали…”, – написала у Фейсбук волонтерка Наталя Шатілова-Погасій.
А от голова Миколаївської військової адміністрації посмертно нагородив Вікторію Яришко відзнакою, яку разом зі словами співчуття передав через колег загиблої.
Що ж знову не так у нашому місті і регіоні? Хіба після пережитого не мало все змінитися, раз і на завжди? Запитання риторичне, видно, все дуже складно… Прикро, коли влада не цінує самопожертви ціною життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!