У спецвипуску «Комсомольской правды» для Херсонської області, який рашисти розповсюджують на її окупованій частині, пропагандисти розповіли про подальшу долю вкраденого при відступі з обласного центру єнота.


Всіх інших вкрадених тварин, пишуть у агітці, перевезли у Крим, єнота ж до себе на «передову» забрали десантники. Якщо вірити написаному, турбуються там про нього краще, ніж про своїх солдатів. Речова служба видала тваринці аж дві (!) тільняшки. «Мы его каждый день кормим свежей рыбой, орехами, сладостями, виноградом», – делятся военнослужащие». Ага, а самі їдять консервовані щі і мариновану цибулю?
А ще голосуванням у  Тelegram вкраденому єноту вибирали «позывной». З 327 варіантів обрали «найнесподіваніший» – «Херсон».
Крім того, бідолашній тваринці створили власний telegram-канал «Енот из Херсона», на якому вже майже 76 тисяч підписників і який став переможцем в організованому російськими пропагандистами голосуванні на премію «Zаслуги-2022».
Злодій сальдо, якого цитують пропагандисти каже, що не віддасть єнота українцям за жодних обставин, «даже несмотря та то, что кусается».
«А по ночам я устраиваю маленькие диверсии», – а це вже написано на каналі тваринки. Як випливає з контексту, проти самих рашистів. Що ж, бійтесь, прокляті окупанти, навіть наші тварини з вами воюють, а, значить, наша перемога вже близько!
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!