У генічан, які завітали на відкриття новорічної ялинки, що її окупанти встановили на площі Відродження, були доволі кислі фізіономії. Це було видно і на фото- та відеозвітах, що їх рашисти опублікували на своїх каналах. Причини масового поганого настрою лишались невідомими, доки свій відеозвіт не оприлюднила терористична організація «ГУ МВД Херсонской области».

Виявилось, що окупанти ретельно обшукували всіх гостей святкового заходу, перевіряли документи, по периметру площі стояли спецназівці та автоінспектори, а поліцаї з собаками обходили кожен кущ.

Чи буде у таких умовах у нормальної людини нормальний настрій? Зрозуміло, що ні.

Вже скоро окупанти можуть «взятись» і за тих батьків, які не віддають дітей до шкіл Генічеська. Там, нагадаємо, їх навчають за російськими освітніми програмами. Частина генічан, які з різних причин не змогли виїхати на підконтрольну територію, воліють, аби їхні діти вчились дистанційно в українських школах. Майбутні репресії проти них анонсував на своєму телеграм-каналі «Секреты Геническа» заступник голови окупаційної адміністрації олександр пінаєв.

«Ждунам» (так пінаєв називає наших громадян) колаборант обіцяє забирати дітей з подальшим їх усиновленням! Займатись цим буде, за його словами, не лише поліція, а й органи освіти, опіки і піклування. «Зачем выращивать на нашей территории новых неполноценных и неадекватных нацистов?! – пише справжній неповноцінний і неадекватний нацист. – Ждуны, ждите гостей!!!»

Нам лишається вірити, що колаборанти скоро самі дочекаються гостей у піксельних одностроях і з шевронами ЗСУ на передпліччях.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Для фото використано скріншоти з пропагандистського відео.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!