Можна сказати, що по базі рашистів у заміському комплексі Grand Prix (на фото – таким він був до прильотів) у Правих Сагах під Олешками наші славні ЗСУ вдарили двічі. Один раз влучними пострілами зруйнувавши дощенту лігво ворога, вдруге – збивши пиху і самовпевненість рашистів.
Окупанти раптом виявили, що серед них є «безмозгі». Саме так назвали вони своїх колег, які розсекретили місце перебування військових. Один з них до ударів виклав у соцмережу фото з логотипом комплексу, інший – відео з їх наслідками, де докладно розповів, де саме що знаходилось, і що від чого лишилось (точніше, не лишилось). А вже потім ці відео з радістю поширили українські канали.
«Укропы пишут издевательские комментарии, и тут нам нечем крыть», – написав адмін популярного серед рашистів каналу «Южный регион/Новороссия». При цьому, мабуть, ледве стримував сльози.
«Военную тайну выкладывает в сеть каждая бестолочь, – продовжив він. – Где работа военной контрразведки? По факту оба «героя» (и их командиры) должны идти под следствие по статье о преступной халатности и/или раскрытии военной тайны».
Погоджуємось з «маленькою» поправкою: під слідство мають йти і підуть всі російські окупанти.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!