Про конфлікт в окупаційному керівництві Чаплинки ми вже писали. Там, нагадаємо, голова окупаційної адміністрації Лілія Пуляєва оголосила війну голови окупаційної ради депутатів Чаплинського «муніципального округу» Максиму Ровенському. У цій війні вона зрештою і перемогла – Ровенського залишили без посади.

Війна, варто також нагадати, почалась через те, що Ровенський, буцімто, не підписав протоколи про виділення безхазяйних земель, тож Пуляєва, заручившись підтримкою окупаційного керівництва області, змогла добитись зняття незговірливого колеги. При цьому під рішенням окупаційної ради навіть її підпис не стоїть. Замість неї це зробив виконуючий обов’язки голови «адміністрації» «округу» Пирог. Новим головою окупаційної ради став лояльний до керівництва окупаційної адміністрації Володимир Домбровський – директор окупаційного культурно-дозвільного центру у Чаплинці. Лілія Пуляєва, яка «за дивним збігом обставин» знову «стала» головою «округу» відразу після сесії, вже провела разом з Домбровським зустріч з представниками «шефів» з Рязанської області.

Кадрові зміни можуть невдовзі статись і у окупаційній адміністрації Генічеського «муніципального округу». Про те, що новим її головою має стати відомий колаборант Андрій Євстратов, який до окупації встиг побувати у керівних кріслах не лише у Генічеську, а і у Новотроїцькому та Скадовську, написали майже всі окупаційні канали. Не всім новина сподобалась. Наприклад, голова юридичного відділу окупаційної адміністрації Олександр Пінаєв, який ще до окупації відкрито ворогував з Євстратовим, прокоментував у своєму телеграм-каналі цю новину так: «По даній темі у нас така ж думка, як у тисяч громадян Генічеського МО, що даний персонаж недостойний займати цю посаду… Бридко спостерігати, коли наш «герой» після свого звільнення з’їхав з Генічеська, відсидівся вдалині, й так і не дочекавшись розпіарених ворогом «контрнаступів», ретирувався назад! Та ще і з амбіціями на владу».

Тим часом нинішня голова окупаційної адміністрації у Генічеську Наталія Шарко, розуміючи на посаді їй залишатись недовго, виписала собі надбавку до посадового окладу у розмірі 15 %.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!