Ввечері перехожа побачила маленьких дівчаток, які вешталися вулицею неподалік виправної колонії в Північному. Поліції, яку викликала жінка, шукачки пригод розповіли, що вони сестрички, 5 і 7 років. А от адреси, де мешкають, діти не знали. Пожалілися, що вдома була сварка мами з вітчимом. Щоб не чути криків, діти подалися гуляти. Правоохоронці малечу заспокоїли, пригостили смаколиками і на ніч помістили в лікарню.

За цей час з приводу зникнення дітей ніхто так і не звернувся. Вранці вдалося встановили особу бабусі дівчаток, а вже потім і матір. Жінка виявилася вдома, разом зі своїм співмешканцем. Вони навіть і не помітили, що малеча зникла. Жінка пояснила, що в неї був день народження. Відсвяткувавши, пара посварилася і дійшло до бійки.
Як виявилося, в родині аж п’ятеро дітей, найменшій лише 5 місяців. На горе-батьків поки-що склали протокол за неналежне виконання обов’язків, а на чоловіка – ще й за домашнє насильство. Сім’ю взяли під контроль та періодично перевірятимуть умови проживання дітей та ставлення до них батьків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!