У мережі показали, як нині виглядає готельно-розважальний комплекс у Генічеській Гірці на Арабатській Стрілці «PapaDeMore». У минулі мирні роки це було дуже популярне не лише серед жителів області, а й України у цілому місце відпочинку.

Комплекс мав 4 басейни (2 з підігрівом води), аквапарк, професійний тенісний корт, луна-парк, кінотеатр, супермаркет, майданчики для спортивних ігор, більярдну, конференц-зал і навіть концерт-хол. На сцені останнього виступали «Бумбокс», «Open Kids», «MOZGI», «Dzidzio», «Время и стекло», Настя Каменських, Артем Пивоваров та інші популярні виконавці. А ще там проводили конкурси краси для дітей, а стендапери «обкатували» нові програми. У люксових готельних номерах відпочивали знаменитості: від фотомоделі і дружини харківського олігарха Марини Ярославської до телеведучої Соломії Вітвіцької…

Цьогоріч через, як люблять говорити рашисти, «известные обстоятельства» курортного сезону на Арабатській Стрілці не було. Нині «PapaDeMore» стоїть пусткою. Ворота на пляж заржавіли, роздягальні покосились, фарба на них і паркані злущилась. На колись упорядкованому пляжі вітер хитає залишки сухих бур’янів. І лише іноді таку апокаліптичну картину пожвавлюють поодинокі місцеві мешканці, які виходять на берег, аби подихати морським повітрям.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!