У день Хрещення Господнього комунальні служби Генічеська розібрали головну ялинку міста.

А у храмах міста пройшли літургії і освячення води. Фото і відео заходів оприлюднили окупантські канали.

А от наступній інформації пропагандисти підтвердження не надали: «На берегу Азовского моря в районе Геническа провели обряд Великого освящения воды. После этого десятки русских бойцов смогли окунуться в воде».

Вода, за словами пропагандистів, була не дуже теплою: +3 градуса. Повітря тепліше: +7. Йшов дрібний дощ. Про такі подробиці написали, а фото викласти забули?

Освячення морської води провів протоієрей Володимир Жилкін, настоятель храму Успіння Пресвятої Богородиці. Перед цим він провів службу, під час якої виглянуло сонце. Рашисти прийняли це за знак.

Перейшов прислужувати рашистам і настоятель храму Різдва Богородиці, благочинний Генічеського округу Олександр Дьомкін.

Обидва – священники православної церкви московського патріархату.

Купався «в природном водоеме» у цей день і гауляйтер сальдо. Про що також відзвітував перед пошановувачами власного “героїзму”. Героїзм і справді умовний, адже “мужньо пірнав” зрадник у гаряче джерело на Арабатці. “Бодай ти втопився, ірод проклятий!” – писали люди у коментарях під відео. Що тут додати?

А от чи полоскався його кремлівський господар – достеменно не відомо.

«Путин по традиции окунулся на Крещение в прорубь в Подмосковье, но фото и видео показано не будет», – цитує спікера фюрера пєскова телеграм-канал «Путин».

А для чого фото і відео? Адже росіяни без будь-яких підтверджень вірять у те, що їхні «доблесні» воїни воюють в Україні з афроамериканцями, що українці самі себе розстрілюють і підривають, і, нарешті, що росія зможе виграти цю війну. Як говорив людинокінь лавров: «Дебіли, …».       

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!