Будинок дитячої і юнацької творчості Новотроїцької селищної ради рашисти тепер називають «домом пионеров». Це його, так би мовити, неофіційна назва. Офіційна ж – «Новотроицкий центр детского и юношеского творчества». Назву рашисти змінили, а от директорка залишилась колишня.
Керує закладом новотройчанка світлана резніченко. Керує так, що окупанти нарадуватись не можуть. На Новий рік колаборантка роздавала своїм вихованцям подарунки від військового злочинця рамзана кадирова. Роздавала так завзято, що пропагандист алєксандр малькевич їй навіть «корреспондента из Москвы» прислав, аби зняти сюжет про свою прислужницю.
Як повідомляється на телеграм-каналі «дома пионеров», «кореспондентку» нагодували піцою, напоїли кавою, ще й розвеселили. Та так, що пропагандистка «задорно смеялась над украинскими шутками». Мабуть, так само «задорно», як сміються рашисти над смертями військових і цивільних українців, у тому числі, і дітей.
Як повідомляє «База зрадників Херсона» прислужувати окупантам резніченко почала ще у перший день повномасштабного вторгнення. 24 лютого 2022 року у дворі свого будинку вона зустрічала «асвабадітєлєй» поцілунками, триколором і транспарантом «Спасибо, что вы наконец-то до нас дошли!»
Після того директорка БДЮТ примушувала до співпраці з рашистами своїх колег, працювала у виборчій комісії на так званому «референдуме», сама голосувала «за». Підтримують окупантів також її мати, сестра, племінник і донька, яка з сім’єю проживає у тимчасово окупованому Криму.
Хоча, якщо з допомогою відкритих джерел ознайомитись з біографією зрадниці детальніше, то можна зрозуміти, що рухає нею не просто любов до «расєї-матушки», а бажання заробити у окупантів грошей. Раніше наставниця дітей займалась роздрібною торгівлею вживаними товарами у Харкові і наданням послуг мобільного харчування у Києві. Але бізнес чомусь не пішов. Нинішній теж – до пори, до часу.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!