Щовівторка у генічеському кінотеатрі «Україна», який окупанти перейменували на «россию», кіно і мультфільми для всіх бажаючих показують безкоштовно. З четверга ж по неділю вхідний квиток для дітей коштує 40 рублів, для дорослих – на десятку дорожче.

Якщо ж детальніше ознайомитись з афішою кіносеансів на недавно створеному сайті «кинотеатра «Россия», то можна прослідкувати дивну закономірність: безкоштовно окупанти показують лише кінопродукцію виробництва рф, кіно і мультфільми з ненависного їм Заходу платні.

Для прикладу, наступного вівторка, 24 січня глядачі мають змогу безкоштовно побачити псевдоісторичний мультиплікаційний фільм «Князь Владимир» і комедію «Батя» з Владіміром Вдовіченковим. У інші дні на генічан і «евакуйованих» гостей міста чекають французький мультик «Шалені кролики. Вторгнення на Марс», американський фільм жахів «Зле», американський комп’ютерно-анімаційний пригодницький комедійний фільм «Льодовиковий період. Пригоди Бака», фільм жахів «Посмішка» виробництва США, американський мультфільм «Бос-молокосос 2», науково-фантастичний фільм «Оксиген» спільного виробництва США і Франції, американські мультфільм «Моана» і кінофільм «Відгуки», мультик «Райя та останній дракон» і фільм жахів «Щасливий день смерті 2» виробництва США.

Невже рашисти бояться, що за гроші їхні низькопробні кіно- і анімаційні фільми ніхто не буде дивитись? І чому показують кінопродукцію своїх ідеологічних ворогів? Цікаво.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!