Географію у школі рашисти вчили погано. Як і всі інші предмети. От і на окупованій частині Херсонщини з географічними назвами і координатами вони заплутались.
Спочатку рашисти зробили адміністративним центром Херсонської області Генічеськ. Не встигли зрозуміти, що область у такому разі теж треба у Генічеську перейменовувати, як до невеличного приморського міста почали звозити «евакуйованих» з населених пунктів, які знаходяться на лінії фронту. Через це, наприклад, у Генічеську діє громадська приймальня… Новокаховської окупаційної адміністрації.
Розмістилась «общественная приёмная ВГА Новокаховского городского округа» на центральному проспекті Миру, у магазині канцелярії «Ніка», власниця якого генічанка ольга кулик. Саме вона очолювала територіальну виборчу комісії на псевдореферендумі, через що нею давно «цікавиться» Херсонська обласна прокуратура.
Цікаво, а хто ж прихистить генічеських колаборантів, коли лінія фронту переміститься до міста? Мабуть, Сімферополь. А далі хто? В росію ж зрадників навряд чи заберуть.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!