Коли біля Генічеської райдержадміністрації знову постав пам’ятник Леніну, а всю область завішали червоними прапорами, здавалось (принаймні, візуально), що окупанти повертають Херсонщину у часи СРСР. Проте жодних інших видимих ознак цього так і не з’явилось.
Більше того, рашисти вирішили не чіпати назви вулиць і населених пунктів, які вони отримали у рамках декомунізації. Так, наприклад, вулиця Червоноармійська у Генічеську так і залишилась Міською (точніше, стала «Городской), а село Чумацький Шлях не перезвали назад у Володимиро-Іллінку.

У які саме часи повертають рашисти окуповану частину Херсонщини, яскраво показав «час ручного письма «Пальцы просятся к перу, а перо к бумаге», який провели у розташованій поряд з Чумацьким Шляхом маленькій Новорепівці. Під час цього заходу працівники Новорепівського сільського клубу і бібліотеки з метою «напомнить человечеству о таком уникальном явлении, как ручная письменность», взяли до рук пера і попозували перед об’єктивами смартфонів.

Сподіваємось, якщо західні санкції триватимуть, то останніх у росіян не залишиться, і вони з перами і берестою повернуться нарешті у свої улюблені часи – середньовіччя. Ми ж, звільнивши тимчасово захоплені орками землі, підемо далі шляхом прогресу.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!