Як оформити довідку про інвалідність за кордоном. Що треба знати про вакцинацію дітей від грипу. Яку гуманітарну допомогу отримали українські лікарні цього тижня. Це новини з сайту Міністерства охорони здоров’я України. Цікаві і потрібні новини. А про що у себе пише окупаційне «министерство здравоохранения Херсонской области», знаєте? «Врачи Херсонщины извлекли игрушку из носа 3-летнего ребенка»!

Звичайна історія з практики будь-якого лора райлікарні, яка трапляється ледве не щотижня. Але ж ні, колаборанти від медицини довго розповідають, як до Каланчацької лікарні батьки привезли трирічну дівчинку з силіконовою іграшкою у носі. Як лікарі обстежували дихальні шляхи. Як анатомічним пінцетом витягнули іграшку так, що вона не зламалась. Ні іграшка, ні дівчинка. Про такий «подвиг» варто було б і сюжет для окупантського ТБ зняти!

Ні, малечу, звісно, жаль, але як можна утриматись від іронії з приводу такого «подвигу»?!

А ось інший. Цього разу відзначились працівники окупаційного «гу мвд в Херсонской области» з Новотроїцького. Вони… готові віддати шану «героям»?.. повернули новотройчанці гаманець! Та ще й не порожній, а з грошима: 1318 гривень і 2542 рублі! Про що в «управлении» зразу ж відзвітували, викликавши у соцмережах масу захоплених відгуків своїх прибічників.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!