Вчора на окупованому лівому березі області і у вільному Херсоні випав перший сніг. У Херсоні, як розповідають наші читачі, він танув одразу, а в калюжах радо купались голуби.

У Генічеську ж сніг випав при невеличкій мінусовій температурі. Щоправда, вона швидко перейшла у плюс, але декілька хвилин сніжок таки встиг полежати.

А от у селі Костогризове Каховського району сніг затримався довше, тож дітлахи встигли скористатись моментом: і на санчатах покатались, і сніжками покидались, і сніговика зліпили. Однак рашистські пропагандисти теж гав не ловили і бігали за діточками, фотографуючи їх для… звіту.

Пізніше окупаційна «администрация Каховского муниципального округа» виклала світлини у себе на телеграм-каналі.

До фото додали текст: «Для детей Костогрызовского территориального управления он стал настоящим праздником. Они радовались снегу, словно волшебству или чуду. Детишки теруправления вышли погулять на улицу».

Вам не здається, що словосполучення «діти територіального управління» звучить так само безглуздо і страшно, як «діти концтабору»? Хтозна, якщо рашизм не спинити зараз, може, і Європі доведеться згадати жахливі події 80-річної давнини.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!