На тиху акцію “Ангели пам’яті” до меморіалу на Алеї Героїв Незалежної України, аби вшанувати пам’ять Героїв, які загинули, виборюючи право жити у вільній європейській державі, прийшли керівництво міста і області, волонтери, а також працівників сфери культури.

Попри знищення меморіалу окупантами, було сформовано імпровізовану інсталяцію з державними символами та світлинами, на яких відображені події на Майдані в Києві у 2014 році.

Тоді у дні з 18 по 20 лютого на Майдані Незалежності, у центрі Києва, загинуло найбільше активістів Революції Гідності – понад 100 борців, які стали символом патріотизму та героїзму в боротьбі за майбутнє нашої держави. Герої різних професій, різного віку та національностей ціною власного життя відстояли свободу, демократію та гідність України.

Вшановуючи пам’ять полеглих Героїв на Майдані Незалежності, херсонці запалили свічки та поклали до пам’ятного знаку квіти. А ще Шевченківському сквері та на Алеї Героїв Незалежної України розвісили 300 ангелів як символ тих, хто віддав своє життя за свободу!

Вічна пам’ять Героям Небесної Сотні! Слава Україні! Героям Слава!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!