У Генічеському районі самоідентифікувався ще один зрадник
Більшість колаборантів окупованої частини Херсонщини на людях воліють майже не з’являтись, оскільки знають, як ненавидить більшість простих громадян (навіть з тих, хто залишився) окупантів. Але іноді господарі-рашисти все ж таки змушують їх показатись на людям та виступити перед телекамерами, провівши той чи інший «патріотичний» захід.
Напередодні одного з найважливіших свят нацистської росії, «дня защитника отечества», такий захід пройшов у Олексіївці Генічеського району. Окупанти не лише не перезвали село назад у Щорсівку (таку назву воно мало до 2016 року), а й дозволили залишитись на посаді колишньому сільському голові, а після організації Генічеської громади – старості володимиру шарлаю. Звісно, що дозволили лише після того, коли він сам попросився залишитись.
«Участники митинга принесли флаги РФ и выступили в поддержку СВО», – розповіли на окупаційному телеканалі «Таврия». А ще зрадники побажали рашистам на камеру «вернуться домой целыми и невредимыми».
«Хочу в преддверии 23 февраля поздравить всех воинов российской армии, – сказав загарбникам володимир шарлай. – В своё время и я праздновал 23 февраля. Был советским воином».
Хоча ким лише колишній староста не був? Про його безпринципність говорить, зокрема, політична позиція, яка за короткий час мінялась діаметрально. Так, за даними ЦВК, 4 листопада 2010 року завідуючого клубом ПП «Агрофірма «Промінь» з середньою спеціальною освітою володимира шарлая було обрано депутатом Щорсівської сільської ради від комуністичної партії України, членом якої він був. На виборах 2015 року він став Щорсівським сільським головою, але вже від іншої політсили – партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».
У цьому році перевертню має стукнути 64, однак на «голій» пенсії сидіти він не хоче.
На запитання пропагандиста, що змінилось в Олексіївці за цей рік, колаборант відповів: «Референдум прошел замечательно». За його словами, 95 % мешканців старостату проголосували за вихід Херсонщини зі складу України і приєднання до рф. Дивно, чому тоді на мітинг з трьох сіл старостинського округу, Олексіївки, Ярошка і Бойового, перевертень лише близько 20 людей привів? Отож бо й воно, цифри намалювати можна будь-які, живих людей – ні.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!