Хочете анекдот одним рядком? «Нас не купишь», – заявив колаборант сальдо. І додав: «И мы этим отличаемся от англо-саксов». Сказав це продажний колаборант під час матчевої зустрічі з боксу у Генічеську.
«В ближайшее время, уже скоро мы одержим победу», – марив на камеру колаборант. При цьому і він, і інші зрадники повторювали, що спорт і політику змішувати не можна. Однак нагадувати про агресивну політику нацистської росії на заході не забували ні на хвилину.
Досить того, що на матчеву зустріч до юних боксерів з окупованої частини Херсонщини у Генічеськ приїхали їхні однолітки з «лнр» і «днр». Останні з собою привезли «большой привет от главы республики» дениса пушиліна.
А сальдо, крім «англо-саксів» і «скорої перемоги», розповідав про енергію, яку спортсмени передають «воинам, которые находятся на фронте».
Крім сальда, боксерські змагання відвідали й інші колаборанти. Серед них такі, кого вже почали забувати. Наприклад, «глава Херсонской городской администрации» олександр кобець (на фото – другий зліва).
Не менш цікавим для загалу є «руководитель федерации бокса Херсонской области» дмитро кузьменко (на фото – посередині). Як повідомляє «База зрадників Херсона», відомий сепаратист і екстреміст довгий час проживав у Маріуполі і ще у 2014 році організовував там проросійські мітинги. На них закликав таких, як сам, сепаратистів до непокори українській владі, роззброєння української армії, проведення на Донбасі «референдуму», подібного до того, який був у Криму. А ще бородатий екстреміст скромно називав себе «народним мером Маріуполя».
Керувати «федерацией бокса Генического района» окупанти довірили володимиру косову. Його батько довгий час був депутатом Генічеської районної ради, а до того – головою колгоспу «Грузія» у Чонгарі і директором ДП «Новотроїцький елеватор». Обидва підприємства при ньому почили у бозі. До такого ж закінчення все йшло і в Генічеському міжрайонному управлінні водного господарства, яке до окупації очолював володимир косов. За його керівництва невідомо куди продавались канальні плити, дренажні насоси і трансформатори державної організації. Це привело до того, що коли більше року тому села Генічеського району підтопило, наслідки НП ліквідовувати було нічим. Наразі окупанти залишили косова на посаді керівника, але чим нині займається УВГ, невідомо…
А ще окупаційна «Таврия» нахабно брехала телеглядачам, що боксерські змагання такого рівня Генічеський район ще не приймав. Хоча останніми роками там проводились і чемпіонати області, і всеукраїнський турнір.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!