Виступи російських фашистів важко слухати, а тим більше – цитувати. Проте, аби перемогти ворога, треба знати його в обличчя. Особливо тим, хто вважає, що з рашистами можна про щось домовитись.

Далі – довга цитата з виступу одного покидька на окупаційному каналі «Таврія», що мовить на окупованій частині Херсонщини і трішки зачіпляє північний Крим: «Откололи большой кусок от русского народа, назвали его «украинцы», сочинили ему язык на базе шуточной кулешовки – русский поэт сочинил эту азбуку, взяв сельский язык украинский. Тарас Шевченко начал за деньги писать стихи на украинском языке. Тарас Шевченко – русский поэт и литератор, все лучшие произведения он написал на русском языке. Но у него была проблема. Он был опиумным наркоманом. Денег у поэтов, как вы знаете, мало, а за украинские стихи платили».

Хто платив за такі вірші, коли російський царат придушував абсолютно все українське, невідомо. Питання також, хто і від кого що відколов. Цікавіше – про «наркомана». Де підтвердження? Певен, що російські пропагандисти дадуть відповідь: не знали, що вони треба. На росії ж пропаганда десятиліттями без підтверджень працює.

Тепер до персонажа, з рота якого вилилось це фашистське лайно. «Военный волонтёр, автор телеграм-канала «Живов Z», – підписала його в титрах «Таврия».

«Російський неонацист, засновник руху «Национал-патриоты России», член право-радикальної організації «Право-консервативный альянс», – пише про алєксєя живова «Миротворець». – У 2014 році був одним з організаторів мітингів і збору коштів на підтримку сепаратистів – т. зв. «Битва за Донбасс»… Здійснює публічну і фінансову підтримку агресора, останніми днями помічений у Херсонській області».

Чергове підтвердження тому, що нацисти справжні воюють з «нацизмом» вигаданим.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!