«Дорогие жители Каховского муниципального округа! Просто делайте добрые дела и не думайте о награде», – написала у соцмережах окупаційна адміністрація Каховського району.

Наскільки «добрі» справи роблять ті, хто пішов на службу до окупантів, зрозуміло. А от працюють вони дійсно без нагороди. З початку року вчителі, вихователі, бібліотекарі, культпрацівники та інші бюджетники на службі у рф не отримують зарплати. Та хіба лише вони? Редакції стало відомо, що навіть клерки окупаційної адміністрації Генічеського району скаржаться знайомим про затримку зарплати, а дехто з учителів замислюється про те, щоб піти зі школи. А в сусідньому Мелітополі навіть анонсовано мітинг бюджетників з гаслами «Мы хотим зарплату!» і «Верните нам деньги!»

А як же «россия своих не бросает»? В тому то і справа, що «своїх» вона кинула навіть на своїй території. Як повідомляє «Інформаційний спротив» з посиланням на «The Moscow Times», заборгованість перед бюджетниками на росії через несвоєчасне отримання коштів з бюджетів всіх рівнів на 1 березня складала 152 мільйони рублів, хоча ще у січні це було 10 мільйонів, а у грудні боргів по зарплатні не було зовсім.

Може, це і є той рай, у який за словами путіна, мають потрапити всі росіяни?

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!