Епатажний любитель «русского мира» і важких наркотиків, гауляйтер Каховського району павло філіпчук звернувся до земляків з інтригуючою заявою. Почав відеозвернення словами: «я к вам с хорошими новостями», а потім довго брехав, як він особисто і місто страждають від «обстрелов нацистскими подразделениями ВСУ».

Закінчилось все тим, що філіпчук «соответствующим распоряжением» дозволив жителям окупованого району не платити за комунальні послуги. Аби здаватись ще добрішим, додав, що комерційні структури платитимуть, як і платили.

Наприкінці побажав «щасливим» громадянам «мира, добра, здравия, равновесия». Що означає останнє, незрозуміло. Щось наркоманською «мовою», мабуть.

Тим часом, у «столиці» окупованого регіону Генічеську, як повідомлять наші читачі, працівники комунальних підприємств розповідають, що платити за такі послуги не треба. Мовляв, «правительство» виділило на це кошти, аби люди не платили. В окупаційній адміністрації, навпаки, закликають генічан платити за вивезення сміття, водопостачання і водовідведення, інакше працівникам КП не буде з чого платити зарплату.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!