Окупанти раптом «занепокоїлися» долею українських дітей, яким «угрожает опасность». Думаєте, від них? Та ні, все прогнозовано – від американців.

Один з окупаційних телеграм-каналів написав, що американські медики буцімто заманюють маленьких українців до Польщі, а вже там… «Именно в Польше есть центры трансплантации органов с соответствующим оборудованием. Именно в Европу уже были попытки продажи детей для платных сексуальных утех».

«Не позвольте этим ублюдкам зарабатывать на наших маленьких херсонцах за счёт их боли и страданий», – написали пропагандисти. Так і чекаєш, що далі буде написано: «Краще ми заробимо на цьому самі».

А поки окупанти звинувачують у своїх злочинах інших, самі продовжують їх чинити. Підтверджуючи тим самим, що Міжнародний кримінальний суд не дарма видав ордери на арешт путіна і львової-бєлової. Про те, що з квітня дітей Херсонщини повезуть аж у Владивосток, до якого майже 10 000 км (!), в ефірі окупаційної «Таврии» розповіла виконуюча обов’язки всеросійського дитячого центру «Океан» Наталія Соловєй.

Дітей туди, як і у інші регіони, повезуть буцімто на відпочинок. Зміна має початись 12 квітня. А після її закінчення, мабуть, почнуться розповіді про те, що п’ятиразове харчування краще, ніж вдома у батьків. Таке вже було.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!