Схоже, каховський гауляйтер павло філіпчук має для своїх господарів більшу значимість, ніж «министр охраны здоровья Херсонской области» (тепер вже колишній) вадим ільмієв. Щойно філіпчук записав відео з обвинуваченням ільмієва у непрофесіональних діях стосовно «евакуації» медобладнання і спроби закриття лікарні у Каховці, як «министра»… змінили.

Представлення нового відбулось у актовій залі Генічеської центральної лікарні. Зробив це гауляйтер окупованої частини області сальдо. Спочатку зрадник розповів, що всі керівники та їх заступники в уряді будуть «переназначаться, потому что меняется статус юридический». Що це означає, так і залишилось невідомим, бо уточнюючі запитання ніхто з лікарів не поставив.

Виконувати обов’язки окупаційного «министра» буде артиш сат. З Херсонською областю колишнього міністра охорони здоров’я республіки Тива нічого не поєднує. Крім, хіба що, того, що з літа минулого року він, зі слів сальдо, «занимал должность советника по вопросам здравоохранения и проявил себя, как знающий и ответственный работник».

Як рашисти цінують один одного, видно хоча б з того, що сальдо навіть не придумав нормального пояснення для звільнення ільмієва. Лише пообіцяв, що його переведуть на іншу важливу посаду. Головна причина, мабуть, як завжди у колаборантів, криється у перерозподілі фінансових потоків. Причому про те, що над ним згущуються хмари, фейковий міністр знав, бо дуже спішив «робити добро» перед камерами:  разом з заступником голови окупаційного уряду сергієм черевком висадив дерева біля лікарні і подарував медикам ікону святителя Луки Кримського. Не допомогло…

Тим часом, крім Каховської, про свою роботу у штатному режимі заявили у Нижньосірогозькій лікарні. Окупанти пишуть, що прийом там наразі ведуть терапевт, хірург, педіатр, психіатр-нарколог, стоматолог, ендоскопіст. Також проводяться ультразвукові і лабораторні дослідження. Разом з тим у лікарні є вакансії для терапевтів, педіатрів, гінекологів, офтальмологів, отоларингологів, травматологів, невропатологів, дерматовенерологів, інфекціоністів, онкологів, фтизіатрів, ендокринологів, неонатологів. Також потрібні лікар-лаборант, операційні сестри, медсестри, фельдшери, бухгалтер і економіст. Про вакантні робочі місця у соцмережах проінформувала окупаційна адміністрація.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!