Схоже, окупанти вважають свою схему діючою. Так само, як у випадку з нацизмом, який вони придумали для виправдання свого вторгнення, оголосили на Херсонщині пташиний грип. У його появі, як вже писав NewDay ua, вони звинуватили екс-нардепа. За «версією» брехунів, на лівий берег хвороба перекинулась з правого, а саме, з Великої Олександрівки.
Нині одягнені у костюми хімзахисту окупанти «рятують» від «пташиного грипу» Горностаївську селищну громаду Каховського району. Розприскують перед камерами невідому рідину – скоріш за все, звичайну воду.
І ось нарешті стало зрозуміло, для чого весь цей театр був треба. Секретар ради безпеки рф ніколай патрушев, якого цитує окупаційний телеграм-канал «Южный регион/Новороссия», заявив: «Есть неопровержимые доказательства ведения США на Украине масштабной биологической деятельности, вовлеченности в это американских элит. Украина – не единственная страна, которая стала полигоном для испытания биологического оружия США, в их прицеле Грузия, Молдавия, ряд стран ШОС». Але ділитись «незаперечними доказами» патрушев традиційно не став.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!