З 4 квітня обов’язки «главы Новотроицкой ВГА» виконує євгенія кузьменко. Що зроблено нею за цей період? По-перше, колаборантка привітала у Телеграм жителів окупованого району з Вербною неділею, цинічно побажавши їм, крім «душевного света и радости», ще й «мира».
По-друге, 12 квітня вона поздоровила жителів громади з 62-річчям першого польоту людини у космос, що для доньки священника (батьком колаборантки є благочинний округу, протоієрей, настоятель підпорядкованої москві Свято-Троїцької церкви микола кузьменко) досить дивно.
А ще зрадниця взяла участь у першому у своєму житті «заседании правительства Херсонской области». У залі засідань Генічеської райради на неї з-під лоба дивився голова окупаційного уряду андрєй алєксєєнко, суворо вичитуючи за те, що не всі сільгоспвиробники громади перереєструвались за російським законодавством. Але замість того, аби його «боятись» (хоча б на камеру пропагандистів), євгенія кузьменко скалила зуби. Скоріше за все, колаборантка досі не розуміє, що має робити. Або робить вигляд, що не розуміє.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!