Всі, хто хотів і міг, давно вже потішились з невдалого жарту російських військових про те, як вони у болоті під Херсоном потопили німецький танк «Леопард». Тож, дурні взялись відбріхуватись. Але не були б вони рашистами, якби відбріхуючись, не забрехались ще більше.

«Информация о том, что на Херсонском направлении были замечены немецкие танки «Леопард», не соответствует действительности, – повідомляє окупаційний телеграм-канал «Южный регион/Новороссия». – Военнослужащие российской армии сообщили, что скорее всего речь шла о бронетранспортёре М-113, который внешне напоминает немецкую машину. Поэтому их было легко перепутать».

Ага, так само легко, як росіян з хорошими воїнами. Ця техніка не схожа зовсім, якщо що. Американський бронетранспортер М113, який ви бачите на фото, не те що на «Леопард» – на жоден з танків не схожий. Як і кожна наступна брехня рашистів про свої «подвиги» не схожа на попередню. Але нехай вже «леопардів», зізнались рашисти, не було. А що ж стосовно боліт? Виходить БТР, який вони прийняли за «Леопард», вони все таки у болоті втопили? Тоді хай покажуть, де вони його у степу під Херсоном знайшли.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Фото з «Вікіпедії».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!