Окупанти на Херсонщині «стоять на вухах». Під час переміщення до Голопристанської виправної колонії № 7 втекли одразу троє засуджених, котрі до захоплення частини регіону агресором відбували покарання у Північній виправній колонії № 90 Херсона.

До ВК-7 «евакуювали» тих арештантів, котрі відмовилися служити в армії рф чи працювати на облаштуванні ліній оборони. Але в тому пенітенціарному закладі утримують в’язнів, хворих на туберкульоз, і новоприбулі ризикують підхопити цю небезпечну хворобу. Напевно, засудженим Володимиру Бешевцю, Олександру Зозулі та Олексію Присталову така перспектива категорично не сподобалася. І вони «зробили ноги», скориставшись гаволовством охорони – дуже можливо, ще й зброєю заволоділи.

Для трьох втікачів на Херсонщині зараз дуже сприятлива ситуація. По містах і селах багато приватних будинків і квартир, чиї господарі евакуювалися. Там можна і відсидітися й харчі знайти. От тільки запитання, що кримінальники робитимуть далі – влаштують полювання на окупантів, чи грабуватимуть та убиватимуть мирних жителів…

Сергій ЯНОВСЬКИЙ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!